logga 3

Fransförlängning

Singelfransar Classic 1:1

 I denna behandling av fransförlängning applicerar vi 1 lösfrans på en av kundens egen frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Förutsatt att kundens frans är tillräckligt stark för att bära en lösfrans i tjocklek 0,10/0,15/0,18. Ett nytt set tar ca 2-3 timmar. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök.
Vi rekommenderar ett återbesök för fransförlängning efter 3-4 veckor.

Volymfransar 2:1 - 5:2

Under denna skönhetsbehandling applicerar vi 2-5 st lösfransar på en av kundens egna frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Förutsatt att kundens frans är tillräckligt stark för att bära en lösfrans i tjocklek 0,05 /0,07 eller 0,10.  Med ett volymset kan man få ett väldigt naturligt utseende och mer fyllighet, beroende på kundens önskemål och kvalitén på den egna fransen. Alla lösfransar är en och en, som man fångar upp i en fin vippa, doppar i limmet och sen applicerar på kundens frans.
Ett nytt set av fransförlänging tar ca 3 timmar. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Information om den naturliga fransen

Den genomsnittliga människan har  ca 90-120 fransar per öga. Det kan variera beroende på ålder, stress eller sjukdomar.
I genomsnitt tappar man 3 fransar/dag så på 3 veckor har man tappat nästan 50%
Fransens växtcykel är mellan 5-10 veckor, man säger att på 8 veckor har man i princip bytt ut alla sina fransar.

Om det finns några frågor kring fransförlägning är ni jättevälkomna att höra av er till mig i Halmstad.
Åldersgräns 18 år