logga 3

Elleebana One Shot Lash

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom Lash Lift.
Fransförlängningar har på senare år blivit väldigt populära, tyvärr drabbas vissa av allergiska reaktioner och kan inte göra den typen av behandling. Då är ett lyft av fransarna ett utmärkt alternativ.
På bara ett ögonblick kan vi med Elleebana One Shot Lash Perm erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar som kommer hålla länge. En 40-60 minuters behandling är allt som behövs för att ge dina fransar en djup böj som även efter dusch och bad varar upp till 12 veckor! Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.
Lash Lift är den senaste trenden av skönhetsbehandlingar.

När ska man göra ett Lash Lift?
Det finns en mängd av olika tillfällen där Lash-lift är en utmärkt behandling. Det kan vara så enkelt som att du känner att dina fransar är för raka och färglösa. Behandlingen passar också för dig som inte vill lägga så mycket tid på sminkning men ändå vill ha ett piggt och fräscht utseende.
OBS! Om ni har linser så måste ni ta ut dem vid behandling.