logga 3

HAR DU INGA KONTAKT­ALLERGIER?
Så bra! Då kan vi hjälpa dig att undvika dem även i fortsättningen.
Allergier kan utvecklas när som helst i livet, och en håltagning gör dig mer sårbar för olämpliga material, som nickel, guld, kobolt, epoxy o s v.
Det är därför Blomdahl är så noga med att bara använda de allra säkraste materialen.

Snälla material, även för allergiker
Våra håltagningssmycken för öronen är utvecklade i samråd med hudläkare, för att passa alla, även dig som redan är allergisk. Du väljer mellan noga utvald plast och titan, av rena medicinska kvaliteter. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar som inte kommer i tät kontakt med huden.

HÅLTAGNINGS­SMYCKEN FÖR BÄSTA LÄKNING
De smycken som används när du tar hål i öronen med Blomdahl är inga vanliga örhängen. De är specialdesignade för att hjälpa till med läkningen, och för att du enkelt ska kunna byta till vanliga örhängen efter läkningsperioden.

NÄR DU SKA TA HÅL I ÖRONEN
Före öronhåltagningen kommer du att få intyga att du har tagit emot ett skriftligt skötselråd, och att du godkänner villkoren i detta.
Villkoren är:
· Jag är minst 18 år. Om inte, ska målsman godkänna villkoren.
· Jag/minderårig är fullt frisk och har inte några åkommor som gör att man bör avstå från öronhåltagning.
· Efter håltagningstillfället är hålen i öronen mitt eget/min målsmans ansvar. Ett nytaget hål i örat är ett litet sår. Därför är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt under läkningsperioden, så att det inte blir infekterat. Genom att följa skötselråden minimerar jag risken för infektion.