logga 3

Grundutbildning i Singel och Volymfransar (med fokus på rätt arbetsskydd!)

Nu lanserar vi en kombinerad kurs i fransförlängning där du får lära dig både singelfransar, FLATS, volym och underfransar i samma kurs!

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg

Kursavgift: 17 900kr inkl. moms, i priset ingår ett startkit och även en kvalificerad härdplastutbildning. Kursen går att lägga på räntefri avbetalning via Wasa Kredit

Anmälningsavgift: 4000kr betalas in för att boka en plats, anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp betalas in senast två veckor innan kursstart eller läggs upp på delbetalning.

Startkit: Eleven får ett startkit, härdplastutbildning och teorihäfte till ett värde av ca 7500kr.

Kurslängd: 2+1+1+1 dagar

Kursplan: Vi kör på intensivt med två långa dagar där vi går igenom, historia, arbetsskydd, anatomi, produktkunskap, ergonomi, hygien, praktik på docka, praktik på två modeller med singelfransar, återbesök, marknadsföring och allmän information i att starta eget. Dag 3 (1 mån senare) är det volym vi skall arbeta med på två modeller, dag 4 praktikdag. Dag 5 slutprov teoretiskt och praktiskt prov.

Datum: kontakta patricia@cosmeticperfection.se  0733182075

Antal deltagare: Då vårt fokus är på mindre grupper, så tar vi max 2 elever/utbildning. Privatkurs enligt överenskommelse
 
Efter grundutbildningen på 2+1 dagar, får eleven praktisera själv på kunder inför sitt slutprov. En dag med praktik kan läggas in om intresse finns. Bilder på alla set skickas till mig för att jag ska kunna ger bästa coaching och feedback.
Minst 20 set måste vara godkända innan det är dags för slutprov.
När eleven fått godkänt på slutprovet erhåller de ett internationellt certifikat att det gått Grundutbildning i Singel och volymfransar hos Cosmetic Perfection.